İLİM VE FAZİLET VAKFI

MİSYONUMUZ

İlim ve Fazilet Vakfı Kurumlarının kuruluş, amaç, vizyon ve misyonuna bağlı kalarak, eğitim kurumlarını ve vakfı yurtiçi ve yurtdışında teknolojinin getirmiş olduğu tüm yenilikleri, her türlü yazılı ve görsel basın materyallerin kullanarak, kendi yetki sınırları çerçevesinde eğitim, bilgi ve osyo-kültürel faaliyetleri düzenleyerek tanıtmak, yönetim-öğretmen-öğrenci-veli arasında uzlaşıcı-uzlaştırıcı ve sonu bilgilendirici köprü kurmak ilkesini kendine amaç ediniştir.

VİZYONUMUZ

Kurumsal tecrübemizle çağa uygun, teknik donanıma sahip, 15-20 kişilik geniş ve aydınlık sınıfları, güzel ve ferah bahçesi, soysa, kültürel ve spor faaliyetleri, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi, İngilizce, Bilgisayar destekli eğitimi, seçkin idari ve öğretmen kadrosu, çoklu zeka uygulama metodları ile kişisel zekanın yanında empatik zekaya da yer vererek “Öğrenci Merkezli Eğitim” yapmak. İşi ehline, yavrularınızı bize emanet ediniz.