Özel Üsküdar Bağlarbaşı Anadolu Lisesi Müdürü

Hasan ÜNALDI

ÖZEL ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI ANADOLU  LİSESİ MÜDÜRÜ

Osmaniye'de doğdu.(1959). İlk, orta, lise öğrenimini Osmaniye'de tamamladı. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Meslek Yüksek Okulu'na girdi. (1976). Öğretmenlik sevdası ağır bastığı için bir yıl sonra Balıkesir Necati Eğitim Enstitüsü'ne girdi(1977). Bu okuldan Türkçe Öğretmeni olarak mezun oldu.(1980)
           Adapazarı'nda öğretmenliğe başladı.(1982). Bu ilimizde beş yıl öğretmenlik yaptıktan sonra Kahramanmaraş'a tayini çıktı. (1987) Kahramanmaraş'ta devlet okulundaki görevinden istifa ederek Kahramanmaraş Özel Doğu Akdeniz Koleji'nde öğretmenliğe başladı.(1990). Bu okulda iki yıl çalıştıktan sonra İstanbul'a yelken açıp İlim ve Fazilet Vakfı Okullarında Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. (1992). Özel İstanbul Fen Lisesi'nin kuruluşundan itibaren(1993) 10 yıl süreyle Müdür Yardımcılığı ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği yaptı. 01.08.2003  tarihinde  Özel İstanbul Fen Lisesi Müdürlüğü'ne atandı. 1.11.2008 Tarihinde  Özel Üsküdar Bağlarbaşı Anadolu Lisesi Müdürlüğü'ne de  atanarak  Özel İstanbul Fen Lisesi  ve Özel Üsküdar Bağlarbaşı Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevini beraber sürdürdü.  Halen bu iki okulun müdürlüğü görevnii sürdürmekte olan Hasan ÜNALDI, evli ve iki çocuk babasıdır.