Halkla İlişkiler

OKTAY BAHADIR EKŞİ
        VAKIF İDARİ AMİR YARD.

Misyonumuz:
       İlim ve Fazilet Vakfı Eğitim Kurumları'nın kuruluş, amaç, vizyon ve misyonuna bağlı kalarak, eğitim kurumlarını ve vakfı yurtiçi ve yurtdışında teknolojinin getirmiş olduğu tüm yenilikleri, her türlü yazılı ve görsel basın materyallerini kullanarak, kendi yetki sınırları çerçevesinde eğitim, bilgi ve sosyo-kültürel faaliyetleri düzenleyerek tanıtmak, yönetim-öğretmen-öğrenci-veli arasında uzlaşıcı-uzlaştırıcı ve sonu bilgilendirici köprü kurmak ilkesini kendine amaç edinmiştir.
Vizyonumuz:
      İlim ve Fazilet Vakfı Eğitim Kurumları'nın kaliteli ve başarılarla dolu eğitim sürecinin korunması ve devamı ile yeniliklerle donatılıp, gelişen teknolojiyle beraber daha iyiye, daha güzele ve daha doğruya ulaşmasıdır.

İlim ve Fazilet Vakfı Eğitim Kurumları Halkla İlişkiler Departmanı neler yapar?
1.  Vakıf ve Eğitim Kurumları'nın tanıtılmasına ilişkin faaliyetleri düzenler.
2.  Basın, okul gazetesi, dergi, broşür, el kitapçığı, ilan tahtası, bültenler, mektuplar, kartvizit, pankart, el ilanları, radyo-televizyon, internet, toplum liderlerinden yararlanma gibi önemli halkla ilişkiler araçları ile birlikte daha çok hedef kitleye doğru bir şekilde ulaşmayı amaçlar.
3.  Özel ve tüzel kişi ve kuruluş yetkililerini karşılar, onlara vakıf ve eğitim kurumlarını tanıtır.
4.  Kurum içi ve dışındaki kişilerin kurumumuzla ilgili herhangi bir konuda oluşacak olumsuz fikirlerini değiştirme çalışmaları ve imaj geliştirme çalışmaları yapar.
5.  Ziyaretçilerin eğitim kurumları ile ilgili oluşabilecek istek ve şikayetlerini ilgili mercilere iletir ve çözüme kavuşmasını takip eder.
6.  Tüm Vakıf ve Eğitim Kurumu çalışanları ile velilere yönelik eğitici konferans, seminer ve kurslar düzenler.
7.  Vakıf ve Eğitim Kurumları'nın kantin, çay ocağı, mutfak, yemekhane (yemeklerin hazırlanma aşaması dahil ) bulaşık hane ve personellerinin kıyafet, temizlik ve hijyen şartlarını kontrol eder ve aylık rapor hazırlar.
8.  Yıllık faaliyet planında belirtilen ve onaylanan seminer, konferans, gezi ve ziyaretleri düzenler.
9.  Okul aile birliği ve okul başkanlarıyla beraber çalışarak çeşitli organizasyonlar (kermes, okul gazetesi gibi basına yönelik çalışmalar, konser vs.) yapar.
10.  Kurumun kendi velisine yönelik gezi, seminer, kaynaşma yemekleri gibi aktiviteleri organize eder.
11.  Okulun yapılan her türlü geleneksel programlarının (kep giyme, yıl sonu baloları, pilav günleri, seminer, panel, açılış kokteylleri vs) gerçekleşmesini organize eder.