Comenius Projesi

4-Üsküdar Bağlarbaşı Anadolu Lisesi
                 Katılan Ülkeler: İspanya-İtalya-Macaristan-Polonya

ÖZEL ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI ANADOLU LİSESİNDE AB ŞENLİĞİ

Projemizin ilk toplantısı Üsküdar Kampüsümüzde 4 farklı ülkeden toplam 18 Öğrenci ve 13 Öğretmen/İdareci katılımıyla gerçekleşti 30 Kasım 2010 Salı günü, misafir ülke öğrencilerinin ve okulumuz öğrencilerinin gerçekleştirmiş oldukları yerel sunu ve gösteriler, coşkuyla izlenmiştir. Gösterilerin ardından misafir gruplara sertifika ve anı hediyeleri, Vakıf Başkanımız ve Kurum İdarecilerimiz tarafından takdim edilmiştir. Gelen yabancı uyruklu misafir öğrencileri evlerinde kendi evlatlarından ayrı tutmadan misafir etmiş olan tüm VELİLERİMİZE şükranlarımızı bir borç biliriz.

ÖZEL ÜSKÜDAR İLKÖĞRETİM OKULU
COMENIUS PROJESİNİN İLK TOPLANTISI OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİ

İtalya-İngiltere-Macaristan ve Bulgaristan'dan katılımcılar ile AB LLP COMENIUS 2009-2011 dönemi projemizin ilk toplantısı
05-09 Ekim 2009 tarihleri arasında okulumuzun ev sahipliğinde gerçekleşmiştir. Misafir öğretmenler, okullarımızda incelemelerde bulunmuş ve AB Eğitim sistemleri üzerinde fikir alışverişinde bulunulmuştur. Okullarımızdaki eğitim sistemlerinin AB standartlarında geliştirilmesi amacı ile bu tarz toplantılar bizlere daha da fazla ışık tutmaktadır.