Neden Fazilet Eğitim Kurumları

50 yıllık tecrübenin ışığında Türkiye’de eğitim kalitesini artırma amacıyla hizmet veren “İLİM ve FAZİLET VAKFI”, Türk milletinin millî, ahlakî, manevî ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, 21. yüzyılın gerektirdiği bilgi ve beceri donanımına sahip öğrenciler yetiştirmeye devam ediyor.

İlim Ve Fazilet Vakfı

İlim ve Fazilet Vakfı "Faziletli Nesiller Yetiştiriyoruz"

Vakıf Okullarımız

Anaokulundan başlayarak İlköğretim Okulu, Lise ve Yükseköğretim Kurumları açmak. Eğitim imkanlarından mahrum çocuklar için burs sağlamak, onların eğitimlerine yardımcı olmak. Öğrenci yetiştirmek ve eğitmek. Mesleki ve kültürel kurslar açmak. Seminerler, konferanslar düzenlemek, kütüphaneler ve eğitim alanları açmak, öğretimle ilgili kitap ve eserler neşretmek. Vakfın gayelerinin gerçekleşmesi için matbaa açmak, mecmua, gazete çıkarmak ve benzeri yayınlarda bulunmak. Akademik çalışmaları teşvik için yarışmalar düzenlemek. Bilimsel araştırmalar yapmak, bu tür çalışmaları teşvik etmek ve yayınlamak.

Deamını Gör

Sizde Fazilet Eğitim Kurumları İle Öğrenmeye Başlayın

28.04.2022 12:17

Kayıt İşlemleri

KAYITLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR

Kayıt öncesi ön kayıt randevu formunu doldurarak ya da okulumuzu arayarak randevu talep ediniz.

27.07.2021 12:17

Okul Bitiş Tarihleri

OKUL AÇILIŞ TARİHLERİ                                  1.SINIFLAR

2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul

1. Sınıfa başlayacak öğrenciler için 23 Ağustos – 03 Eylül 2021 tarihleri arasında uyum eğitimleri gerçekleştirilecektir.

09.05.2022

Vakıflar Haftası Kutlama Programı

9 Mayıs 2022 tarihinde Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve  Kültür Merkezinde 50.Yıl Vakıflar Haftası Kutlama Programımız yapılmıştır.

BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRİYORUZ

FAZİLET EĞİTİM KURUMLARI